Освіта та практичний досвід. У 1993 р. закінчила Одеський технологічний інститут харчової промисловості з присвоєнням кваліфікації спеціаліста інженера-технолога.
У 2006 р. захистила кандидатську дисертацію на тему «Оцінка роботи концентраційних та водневих гальванопар і їх впливу на корозію конструкційних матеріалів» за фахом 05.17.14 – хімічний опір матеріалів та захист від корозії в Фізико-механічному інституті ім. Г.В. Карпенка НАНУ, м. Львів.
14 грудня 2006 р. присуджено науковий ступінь кандидата технічних наук.
У 2011 р. присвоєно вчене звання доцента кафедри експертизи товарів та послуг.
У 1994-1997 рр. працювала інженером кафедри органічної хімії Одеської державної академії харчових технологій.
У 1999-2004 роках працювала інженером-технологом в об'єднаному відділі сертифікації та виробничо-технологічній вимірювальній лабораторії ВАТ „Одесахарчокомбінат”.
З 2004 р. працює в Одеському національному економічному університеті. Є заступником завідувача кафедри з навчально-методичної роботи.
Викладає дисципліни: «Товарознавство непродовольчих товарів»; «Технічне регулювання»; «Міжнародне технічне регулювання»; «Стандартизація, сертифікація та метрологія»; «Технологія продукції ресторанного господарства».
Коло наукових інтересів: товарознавство та прикладна експертиза непродовольчих товарів, оцінка відповідності споживчих товарів.
Науково-дослідна робота: є учасником науково-дослідної роботи «Сучасні економічні тенденції розвитку біологізації агропромислової продукції в Україні та регіонах», керівник наукових робіт студентів.
Перелік основних публікації: Опубліковано 72 наукових та навчально-методичних матеріали, в тому числі: 43 наукові публікації та 26 навчально-методичних робіт, участь у колективній монографії та 2 навчальних посібниках.