Кафедра експертизи товарів та послуг


Кунділовська
Тетяна Анатоліївна
завідуюча кафедрою
к.т.н., доцент
Кулініч О.А.Професор
Кліменко І.П.Викладач
Єштокіна Т.Ю.Викладач
Гайдукевич Г.Є.Викладач
Шуляченко О.Г.Зав. лабораторії

7 лабораторний корпус ОНЕУ,
вул. Олександра Стурдзи 9

785-11-89
k.etu
  • Документація кафедри
  • Магістратура
  • Дисципліни кафедри

    Спеціальність: Підприємство, торгівля та біржова діяльність
    спеціалізація: Товарознавство і торговельне підприємництво
    ступень вищої освіти: бакалавр

    1. Хімія
    2. Мікробіологія
    3. Матеріалознавство та основи технологій виробництва товарів
    4. Біохімія споживання та безпека ТНС
    5. Технічне регулювання (Основи стандартизації, метрології та управління якістю)
    6. Товарознавство (теоретичні основи товарознавства)
    7. Товарознавство (харчові продукти)
    8. Товарознавство (Непродовольчі товари)
    9. Товарознавство (Тара та пакувальні матеріали
    10. Технічне регулювання (Методи визначення відповідності/фальсифікації товарів)
    11. Загальна технологія харчових продуктів
    12. Технологія надання послуг (Технологія та контроль за якістю надання послуг)
    13. Основи дослідної роботи
    14. Технологія зберігання продовольчих товарів
    15. Системи технологій галузей промисловості

    спеціалізація: Експертиза товарів та послуг
    ступень вищої освіти: магістр

    1. Експертиза товарів
    2. Експертиза послуг
    3. Міжнародне технічне регулювання
    4. Організація захисту прав споживачів
    5. Управління якістю товарів
    6. Управління безпечністю товарів
    7. Експертиза об’єктів експертно-імпортного товарообігу та його документального супроводження
    8. Судова-товарознавча експертиза
    9. Експертиза дорогоцінних металів, коштовного каміння та культурних цінностей;

    Спеціальність: Готельно-ресторанна справа
    ступень вищої освіти: бакалавр

    1. Технологія продукції ресторанного господарства
    2. Гігієна та санітарія у галузі
    3. Експертиза якості надання послуг ГРГ
    4. Харчова хімія
    5. Мікробіологія
    6. Інженерне обладнання будівель
    7. Стандартизація, сертифікація, метрологія
    8. Устаткування закладів ресторанного господарства
    9. PR – технології готельно-ресторанного бізнесу
    10. Громадське будівництво
    11. Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства
    12. Стандартизація та сертифікація послуг розміщення та харчування

Молодіжний студентський рух «Допомога споживачу» при Одеському національному економічному університеті. Створений на кафедрі Експертиза товарів та послуг у березні 2014 року з цілю захисту інтересів споживачів.
«Ми на захисті Ваших прав!»

ONEU LOGO